Pakko vähän kritisoida, kuitenkin kovin hyvässä hengessä
Ihmisille tarkoitettu nori on perinteisesti paahdettua (ainakin kaikki sushi levä), ja se on menettänyt paljon ravintoarvojaan paahdon yhteydessä. Akvaarioon tarkoitetut levät on kuivattu, pitäen näin ravintoarvot paremmin levässä. Paahdettu levä pitää toki paremmin muotonsa, mutta mielestäni hyödyt ovat huomattavasti heikommat kuin haitat.
Itse taittelen levän moneen kertaan paksuksi "sikariksi" jonka kiinnitän nippusiteillä Tunzen nano-stream holderiin
Näin siitä ei lähde palaakaan, paitsi kalojen suihin... Voin havainnollistaa tämän nerokkaan patenttikeksintöni laajalle yleisölle jos kuvaukseni jättää kysymysmerkkejä.
Laitetaan vielä mielestäni oiva linkki jossa kuvataan kohtuu hyvin levänruokintaa merivesiakvaariossa:
http://www.reeffrontiers.com/forums/f15/how-feed-macro-alage-marine-fishes-41649/