Nyt täytyy vanhan nöyrtyä tietämättömyyden edessä. joskus vuosia sitten yhteen altaaseen dosasin myös suolatonta suolaa hatusta revityin annoksin. En huomannut mitään eroa altaassa, vaikka lopetin käytön.
Nyt teille, oi kaikkitietävät oraakkelit: Mikä on suolattoman suolan oikea annos vuorokaudessa / litra (kaikki vastaukset tähän on yhtä oikeita?) , kuinka sen vaikutus mitataan (Ei voi mitata). Tiedän kyllä mikä sen funktio on ja miksi pitkien vedenvaihtovälien kanssa sitä olisi lisättävä altaaseen. Mutta onko nyt kyse siitä, että sitä laitetaan, kun eräs herra balling on niin opukseen kirjoittanut? Pieni Pertti Perusinsinööri sisälläni huutaa, että älä hyä mies mene paneen altaaseen mitään lisäaineita, jos et voi sitä vaikutusta mitata tai edes omista viitteellisiä annoskokoja.
Nimimerkillä: suola ilman suolaa pussissa ja vapaa kanava.