Sivu 1/1

Rallen Riutta, www.rallenriutta.fi

ViestiLähetetty: 13 Heinä 2016 15:47
Kirjoittaja reefralle
Hei,

Olemme uusi meriveteen erikoistunut maahantuontiyritys. Osoitteessa on http://www.rallenriutta.fi on nettikauppa josta myös kuluttajat voivat ostaa tuotteitamme. Valikoima laajenee jatkuvasti ja käymme neuvotteluja ympäri maailmaa eri toimittajien kanssa. Tarkoituksenamme on tuoda mahdollisimman paljon erityisesti uusia laadukkaita tuotteita Suomeen.

Olemme aloittaneet KoralSea tuotteiden maahantuonnin Irlannista. KoralSea on erikoistunut meriveden elävien viljelemiseen ja kasvattamiseen. Ensimmäinen lähetyskin saapui tänään, mm. elävää ruokaa pullossa, aiptasiaa syöviä merietanoita ja muutamia koralleja. KoralSealta voimme toimittaa näiden lisäksi myös mm. Irlannissa viljeltyjä vuokkokaloja ja helmikardninaaliahvenia.
Lisätietoja facebookista: https://www.facebook.com/rallenriutta/

Lähiaikoina olemme ottamassa ensimmäisen lähetyksen huippulaatuisia RoyalNaturen tuotteita kuten oikeasta merivedestä valmistettua suolaa, joka on maailmalla erittäin kehuttua tavaraa. Tälle ei montaa vastinetta Suomesta löydy, koska synteettiset suolat ovat olleet vuosia niin suosittuja.

Myös suosittu DeJong Marinelife on yksi toimittajamme, jonka tuotteita on saatavissa myös kauttamme.

Lisätietoja tuotteista löytyy nettisivuiltamme: rallenriutta.fi

Re: Rallen Riutta, www.rallenriutta.fi

ViestiLähetetty: 14 Heinä 2016 12:40
Kirjoittaja reefralle
Aiptasia ongelmiin löytyy ratkaisu:
http://rallenriutta.fi/selkärangattomat/153-aeolidiella-stephanieae-berghia-nudibranch-viljelty.html

Myös Korallen-Zucht ja Tunze tuotteiden maahantuonti ja myynti kauttamme.

Re: Rallen Riutta, www.rallenriutta.fi

ViestiLähetetty: 20 Heinä 2016 21:40
Kirjoittaja reefralle
Toimitustapoja lisätty nettikauppaan. mm. planktonia ja Berghioita voi tilata postipaketissa. Tämän lisäksi lukuisia pikku viilauksia tehty. Salifertin hintoja tarkistettiin myös, mutta saatavuus vaihtelee pakkaus kokojen kesken.

Royal Naturen aito luonnonmukainen Punaisenmeren vedestä valmistettu Ion Balanced suola matkaa kovaa vauhtia Suomeen. Ennakkotilattavissa jo nyt niin laitamme pakkaukset välittömästi liikkeelle niiden saavuttua. Saamme kaikkia muita tuotteita heiltä varastoon paitsi Unique Premium suolaa, joka oli loppu varastosta.

Re: Rallen Riutta, www.rallenriutta.fi

ViestiLähetetty: 21 Heinä 2016 11:36
Kirjoittaja reefralle
Kaikista Royal Naturen tuotteista nyt -10% tutustumisalennus elokuun loppuun saakka.

DeJongilta tilataan ensi viikolla, joten jos tuotetoiveita, niin laittakaa sähköpostia. Sunnuntai-iltaan 22.00 asti toiveita kuunnellaan. Varastoallas on rajallinen, joten mieluiten pikainen nouto Nurmijärveltä tilatuille tuotteille.

Re: Rallen Riutta, www.rallenriutta.fi

ViestiLähetetty: 30 Heinä 2016 21:35
Kirjoittaja reefralle
Royal Naturen suolaa, balling aineita ja vesitestejä on nyt varastossa. Muutamia muita tuotteita odotellaan yhä saapuvaksi toimittajalta mm. bakteerivalmisteita sekä NO3 ja PO4 poistajia. Lisätietoja;
https://www.facebook.com/rallenriutta/
ja
http://rallenriutta.fi/fi/

Royal Naturen tuotteista -20% alennus elokuun ajan.

Re: Rallen Riutta, www.rallenriutta.fi

ViestiLähetetty: 02 Elo 2016 16:02
Kirjoittaja reefralle