SeaMe / Direct Sealife

Sisältää kokemuksia ulkomaalaisista liikkeistä, jotka palvelevat merivesiharrastajia.

SeaMe / Direct Sealife

ViestiKirjoittaja Mika » 31 Heinä 2012 20:10

Olen tutkaillut mielenkiintoista vaihtoehtoa elävien tilaamiseen ulkomailta. Kimppatilaus on tosin tuossa tapauksessa ainoa järkevä tapa hoitaa asia, sillä lähetyskulut ovat suolaiset175€ per laatikko.

Mielenkiintoista tässä on se, että käytettävissä on koko De Jong:n valikoima ja he myös lähettävät elävät sieltä suoraan 8-)

Direct Sealife
All Sealife Direct To Your Door

At this moment we can offer you over the 3500 different species like fish, corals & invertebrates. With each specie you can see now also the daily Stock. Enjoy!

Direct Sealife is located in The Netherlands, Europe. Established in 1998 and the first professional internet shop for aquarium and pond products. Direct Sealife is part of Handelsonderneming van Wolferen b.v. We cooperate and buy our fish and corals at the European biggest marine wholesaler De Jong Marinelife also located in the Netherlands, who also take care for the shipping Directly To Your Door!
DirectSealife guarantee that in the unlikely event our sealife doesn’t arrive alive, we will add a store credit to your account for the amount paid for the died sealife. The store credit stays available for 1 year after its added to your account. We can give this guarantee to our customers, because we give great care to our sea life, its very unlikely that your order doesn’t arrive allive. More details about how to order, shipping etc, read here>>>


Onko kokemuksia kyseisestä toimintamallista?
Mika
 
Viestit: 217
Liittynyt: 02 Syys 2011 07:36

Re: SeaMe / Direct Sealife

ViestiKirjoittaja Merihemmo » 01 Elo 2012 13:53

Olen muutaman kerran sieltä tilannut. Valikoimat ovat hyvät, elleivät jopa parhaat mahdolliset, ja eläimet pakataan huolellisesti laadukkaaseen grafiitti EPS -laatikkoon, mutta rahti-ongelmien takia mielestäni sieltä ei kannata tilata.

Ainoa rahtifirma Hollannista Suomeen on TNT, joka on yksi huonoimmista rahtifirmoista. Ei ole poikkeuksellista, että esimerkiksi lentorahtina lähetetty laatikko eksyy TNT:llä seilaamaan Itämerelle tai unohtuu jonnekin rekan konttiin viikoksi Ruotsiin. TNT ei korvaa laatikon sisältöä eikä rahtikuluja, jos sisältö vaurioituu toimituksen myöhästymisen takia. TNT:llä on tästä Hollannissa oikeuden lainvoimanen päätös. Kuolleista elukoista ei saa rahoja takaisin tilille, vaan ne hyvitetään Direct Sealifen nettikaupan asiakastilille. Asiakas joutuu maksamaan uudelleen tuon suolaisen lähetyskulun 175€ jos haluaa käyttää ne hyvitykset. Lähetyskuluja ei siis hyvitetä vaikka koko laatikon sisältö kuolee.

Omissa tilauksissani laatikossa on aina ollut muutama kuollut yksilö ja kerran kaikki laatikossa olivat kuolleet, jolloin päädyin siis maksamaan lähetyskulut kahteen kertaan 2x175€ = 350€ :shock: jotta sain tilaamani eläimet.

Direct Sealifen kauppias on sanonut minulle itse puhelimessa, että rahti-ongelmien takia hän on usein harkinnut lopettavansa elävän toimitukset ulkomaille, koska suurin osa lähetyksistä eivät pääse elävänä perille eivätkä tällaiset tapaukset, jossa menetetään koko laatikon sisältö, ole kovin harvinaisia. Lisäksi on tosi masentavaa sitten kotona availla niitä pusseja, joissa ei ole kuin kuolleita elukoita.
Merihemmo
 
Viestit: 92
Liittynyt: 13 Syys 2011 19:58

Re: SeaMe / Direct Sealife

ViestiKirjoittaja Iipuli » 01 Elo 2012 16:53

On toi rahtihomma vaan kummallista. Ei luulis olevan vaikeata lähettää sitten vaikka saksan kautta, mistä toimitukset pelaa kyllä. :( tietty noissa on omat pykälänsä jne, mutta ihan näin jos maalaisjärjellä aattelee.
Iipuli
 
Viestit: 465
Liittynyt: 08 Kesä 2012 10:55
Paikkakunta: Espoo

Re: SeaMe / Direct Sealife

ViestiKirjoittaja Ville123 » 06 Elo 2012 21:06

Pieni kommentti tähän tehtyäni 10v uran huolinta-alalla
ja nimenomaan lentorahdin parissa: Hollanti on yksi
tärkeimmistä solmukohdista Euroopan liikenteessä, ja lähes
kaikki lentoyhtiöt tarjoavat yhteyksiä sieltä. Esim. paikallinen KLM
tulee sieltä monta kertaa päivässä suoralla lennolla AMS-HEL,
samaten Finski. Muut tarjoavat vaihtoyhteydellä, esim. SAS
tulee AMS-CPH-HEL tai AMS-ARN-HEL eli Köpiksen tai Stogiksen
kautta.

Lentoyhtiöillä on monta eri palvelutasoa, esim. KLM Crusial (tai millä
nimellä nykyään myyvätkään sitä) lentää koko matkan, mutta halvemmat
palvelutasot tulevat osan matkaa rekalla, vaikka "lentorahtina" myydäänkin.

Kannattanee ottaa yhteyttä johonkin suomalaiseen huolintaliikkeeseen
jotka hoitavat eläinkuljetuksia, esim. Nurminen ja kysyä sieltä.
Ville123
 
Viestit: 1
Liittynyt: 19 Heinä 2012 21:23


Paluu Ulkomaat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron