Pelisäännöt foorumilla

Keskustelupalstan käyttäytymisohjeet

Pelisäännöt foorumilla

ViestiKirjoittaja Joorz » 14 Elo 2011 23:05

Olet hyväksynyt nämä säännöt rekisteröityessäsi tälle keskustelupalstalle.

  1. Keskustelupalsta on yksityishenkilöiden ylläpitämä. Tästä syystä ylläpito ei joka hetki ole paikalla.

  2. Keskustelupalsta on tarkoitettu ajatustenvaihtokanavaksi merivesiakvaarioista kiinnostuneille ihmisille. Palstan on tarkoitus tarjota hyvät resurssit ja toimiva "pohja" keskustelun järjestämiselle.

  3. Keskustelupalstaa voi lukea pääsääntöisesti kaikkialta ilman rekisteröitymistä, mutta palstalle kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

  4. Keskustelupalstalla olevat kirjoitukset ja niissä esitettävät asiat ja mielipiteet ovat lukijoiden kirjoittamia, eivätkä Merivesi.fi:n tai Merivesi.fi:n ylläpitäjän mielipiteitä, kirjoituksia, tai muita vastaavia lukuunottamatta ylläpidon omia kirjoituksia.

  5. Muista hyvät tavat ja lait myös keskustelupalstalla. Muista myös tekijänoikeuslait. Kirjoittaja itse on aina vastuussa kirjoittamastaan tekstistä, liittämistään tiedostoista, kuvista ym, että hänellä on oikeus niihin.

  6. Kirjoittaessa älä kirjoita kaikkia sanoja ISOILLA KIRJAIMILLA, sillä se tulkitaan huutamiseksi! Pyri aina kirjoittamaan mahdollisimman selkeää ja luettavaa tekstiä. Hymiöiden liiallinen käyttö on kielletty.

  7. Ennen uuden viestiketjun aloittamista tarkista hakutoiminnolla onko aiheesta jo keskusteltu aiemmin.

  8. Älä kohdista kehenkään henkilöön kritiikkiä, jota et olisi valmis sanomaan kasvotustenkaan. Muista että kirjoittaja voidaan jäljittää tarvittaessa esimerkiksi IP-numeron perusteella. Osittain tämän turvaamiseksi kirjoittajista jäävät IP-numerot muistiin ylläpidon nähtäviksi, niitä ei luovuteta muille, kuin tarvittaessa viranomaisille.

  9. Mikäli keskustelija syyllistyy toistamiseen keskustelupalstalla toisten häiriköimiseen, tai käytös on muuten erittäin epäsopivaa, voidaan keskustelijalle antaa väliaikainen porttikielto keskustelupalstalle. Toistuvien varoitusten huomioimatta jättäminen johtaa pysyvään porttikieltoon foorumille.

  10. Ylläpidolla on tarvittaessa oikeus muuttaa, poistaa tai siirtää keskustelupalstalla olevia kirjoituksia.

  11. Ylläpidolla on oikeus tehdä muutoksia tai lisäyksiä näihin sääntöihin. Muutoksista tai lisäyksistä ilmoitetaan foorumilla ylläpidon tiedotteissa.

  12. Yhdellä henkilöllä ei saa olla käytössää kuin yksi käyttäjätunnus.

Nämä säännöt on tarkoitettu turvaksi kaikille keskustelupalstan käyttäjille.

Ylläpito toivottaa suolaisia hetkiä Merivesi.fi:n keskustelupalstan parissa.
Vetistelijä ilman vettä...
Joorz
 
Viestit: 26
Liittynyt: 14 Elo 2011 12:55
Paikkakunta: Espoo

Paluu Säännöt ja ohjeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron