Microbe-lift Coral Food Plus

Asiaa kalojen ja selkärangattomien ruokinnasta.

Microbe-lift Coral Food Plus

ViestiKirjoittaja SKMake » 19 Tammi 2014 14:44

Tuli vaihdettua korallin ruuat Red Sean pullokamasta otsikon mukaiseen jauhopurkkiin. Ei sillä, että Red Sean tuotesarja olisi ollut huonokemus. Kyllä ne varmaan ihan hyviä tuotteita on, mutta tuolla ihmejauholla näkyy selvä "polyp extension" mitä ei Red Sean nesteillä koskaan saavutettu. Korallit työntää yöllä "syömäpolyypit" ulos riippumatta siitä ruokkiiko niitä vai ei, mutta tällä jauholla polyypit tulee ulos silloin, kun jauhetta akvaan laittaa. Aivan sama mihin aikaan vuorokaudesta sen tekee. Muutkin elukat tuntuvat olevan enemmän tai vähemmän hullaantuneita tuohon.

Netistä löytyy kovat myyntipuheet tuolle, mutta eihän niitä saa uskoa, eihän? En minäkään uskonut. Porisin kalakaupan myyjän kanssa ja minulle lopulta oikein demonstroitiin kuinka korallit tykkää syödä tuota jauhetta.

Hintaa purkille tuli parikymppiä ja riittoisaa se ainakin minun käytössä on. Pakkauksessa tulee mukana pieni mitta ja syötän puolimitallista tai alle, kahdesti viikossa. Saa nähdä tuleeko bästföret vastaan ennen, kuin purkki on tyhjä. Tuossa pakkauksessa näkyy olevan päivää 10/15 asti. Yhdessä purkissa kaikki mitä korallit (ja vähän muutkin) tarvitsee, tästä mä tykkään!

http://fish.aquaristic.net/Microbe-Lift ... -Plus.html
60 Litraa merivettä 07/2012 - 07/2015.
SKMake
 
Viestit: 278
Liittynyt: 12 Elo 2012 19:42
Paikkakunta: New York

Re: Microbe-lift Coral Food Plus

ViestiKirjoittaja SKMake » 23 Tammi 2014 18:23

Tuli eilen illalla taas lyötyä koralleille jauhot suuhun. Jotenkin sai taas harrastus uutta pontta tämän takia. Olikin vähän sellainen suvantovaihe menossa ja nyt on taas intoa tutkia mitä koralli sanoo. Kelpasi ateria jälleen.
60 Litraa merivettä 07/2012 - 07/2015.
SKMake
 
Viestit: 278
Liittynyt: 12 Elo 2012 19:42
Paikkakunta: New York

Re: Microbe-lift Coral Food Plus

ViestiKirjoittaja SKMake » 27 Maalis 2014 00:20

Joo tässä on nyt jatkettu jauheen käyttöä ja polyp extension on parantunut entisestään. Vähän liikaakin, ehkä. Duncan turpoaa päivisin suuremmaksi, kuin koskaan aiemmin ja tässä on mietinnässä josko sille pitää hakea uusi paikka. Ei vain nyt ole liian montaa slottia enää vapaana. Jotta voi sanoa jotain kasvusta pitää odotella vielä ensitalveen saakka. Taitaa vain polyyppien pullistelu vielä tässä vaiheessa hämätä jonninverran.

Mietin josko pitäisi otsikkoa muuttaa hieman, mutta katotaan nyt.... Lysmata Debeliukset tottuivat jo jauheeseen, mutta uutta sutinaa saatiin, kun harrastaja päätti kokeilla muitakin Microbe-Liftin tuotteita. Tankkiin on nyt syydetty Microbe-Liftin MarineGran rakeita ja Microbe-Lift MarineFlakes hiutaleita. Kaikki menee hyvällä ruokahalulla... paitsi yhdelle muuan Chromis viridikselle. Sain sen aivan pikkusinttinä ja se tottui syömään JBL:n krillihiutaleita. Tänäkään päivänä ei mikään muu ruoka näytä kelpaavan :lol:
60 Litraa merivettä 07/2012 - 07/2015.
SKMake
 
Viestit: 278
Liittynyt: 12 Elo 2012 19:42
Paikkakunta: New York


Paluu Eliöstön ruokinta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron