Sivu 1/1

levävaiheita

ViestiLähetetty: 30 Marras 2014 17:24
Kirjoittaja elbow8
Olen lukenut tuota meriakvaarion perustamismanuaalia. En tiedä onko siitä jäänyt sitten kokonaan tuo osio kirjoittamatta missä olisi tarkoitus puhua levävaiheista ja ns. ajanjaksosta 0-12 kk, mutta itse en sitä osio saa esille. Kuitenkin minua kiinnostaisi tietää levävaiheet. Jostain kyllä luulen lukeneeni jotain, mutta kun en löydä nyt sitä tekstiä.
Eli voisiko joku kertoa lyhyesti eri levävaiheita sekä meneekö ne ajan kanssa ohi. Vai onko niihin äkkiseltään puututtuva. Kyseessä on itsellä starttu allas. Tällä hetkellä taitaa olla piilevä vaihe menossa.

Re: levävaiheita

ViestiLähetetty: 30 Marras 2014 17:52
Kirjoittaja Aqualung
Ensin ruskettuu, sitten vihertyy. Normaalia. Hoidon ollessa kunnossa pitäisi mennä issesseen ohi. Vihreää nyt saa hiukan ollakin jos on kotiloita tai muita levää syöviä altaassa. Ja kyllä se punastuminenkin sieltä varmasti jossain vaiheessa tulee.. :) Mutta siihen sitten eri niksit.

Re: levävaiheita

ViestiLähetetty: 30 Marras 2014 18:42
Kirjoittaja tounison

Re: levävaiheita

ViestiLähetetty: 30 Marras 2014 20:44
Kirjoittaja elbow8
Kiitos vastauksista. En ymmärrä miksi tuossa minun lukemassa manuaalissa ei näy nuo levävaiheet sekä tuo 0-12 kk ajanjakso. Mutta kummasti avautui juttu.

Muuten teenkö ongelmia tuolle akvaariolle kun on tuo piilevä vaihe, ja minulle tulee lisää elävää kiveä. Näillä näkymin sen elävän kiven joutuu laittamaan tuon piilevän päälle. Homma ainakin taitaa alkaa alusta. :?