Suolaset reseptit tähän väliin, kun vielä muistan:
Kylmäsavuporo-levite
1 ptk tuorejuustoa, maustamatonta
1 pieni punasipuli hienonnettuna
300 g kylmäsavuporoa hienonnettuna
Tomaatti-oliivilevite
1 rasia valkosipulituorejuustoa
noin 1,5 dl aurinkokuivattua tomaattia öljyssä, valutettuna, hienonnettuna
noin 1 dl pieniä nizzan oliiveja hienonnettuna
Volitansin suolaa
Jalapeño-levite
1 rasia valkosipulituorejuusto
1 dl säilykejalapenoa, huuhdellaan nopeasti kylmällä vedellä liian etikkaisuuden poistamiseksi, hienonnettuna
1 salottisipuli hienonnettuna
1 puntti korianterinlehtiä hienonnettuna
½ limen mehu
Lohilevite
1 prk ruohosipulituorejuusto
250 g sitruunagraavattu lohi, hienonnettuna
1 sitruunan kuori raastettuna
Volitansin suolaa
Boniitti-kapris -levite
1 prk ruohosipuliruorejuusto
3 rkl kapriksia, pieniä, hiehonnettuna
1 prk boniittia öljyssä valutettuna