Merivesi.fi pirskeet 23.2.2013

Muuta höpöttelyä ja jutustelua aiheesta ja aiheetta.

Re: Vollarin suolaiset

ViestiKirjoittaja Volitans » 11 Maalis 2013 20:51

Suolaset reseptit tähän väliin, kun vielä muistan:

Kylmäsavuporo-levite

1 ptk tuorejuustoa, maustamatonta
1 pieni punasipuli hienonnettuna
300 g kylmäsavuporoa hienonnettuna

Tomaatti-oliivilevite

1 rasia valkosipulituorejuustoa
noin 1,5 dl aurinkokuivattua tomaattia öljyssä, valutettuna, hienonnettuna
noin 1 dl pieniä nizzan oliiveja hienonnettuna
Volitansin suolaa

Jalapeño-levite

1 rasia valkosipulituorejuusto
1 dl säilykejalapenoa, huuhdellaan nopeasti kylmällä vedellä liian etikkaisuuden poistamiseksi, hienonnettuna
1 salottisipuli hienonnettuna
1 puntti korianterinlehtiä hienonnettuna
½ limen mehu

Lohilevite

1 prk ruohosipulituorejuusto
250 g sitruunagraavattu lohi, hienonnettuna
1 sitruunan kuori raastettuna
Volitansin suolaa

Boniitti-kapris -levite

1 prk ruohosipuliruorejuusto
3 rkl kapriksia, pieniä, hiehonnettuna
1 prk boniittia öljyssä valutettuna
Volitans
 
Viestit: 33
Liittynyt: 05 Tammi 2013 14:14

Re: Vollarin suolaiset

ViestiKirjoittaja Volitans » 11 Maalis 2013 21:04

Ai ni ja se maissileipä! Alton Brownin reseptiä mukaillen:

http://www.foodnetwork.com/recipes/alto ... index.html

4,7 dl maissijauhoa
1 tl suolaa
1 rkl ruokosokeri
2 tl leivinjauhe
½ tl soodaa
2,3 dl kirnupiimää
2 munaa
2,4 dl creamed corn - korvattu purkkimaissilla, jonka jyvät vaan rikottu
2 rkl rypsiöljyä

Uuni 218 C
Volitans
 
Viestit: 33
Liittynyt: 05 Tammi 2013 14:14

Re: Merivesi.fi pirskeet 23.2.2013

ViestiKirjoittaja Frye » 11 Maalis 2013 23:21

Ja nyt tää tietää mitä huomena syödään :D Kiitos vielä kun huomioit mun viljavaivaisuuden pirskeissä.
Samuli Järvinen
Frye
 
Viestit: 262
Liittynyt: 11 Elo 2011 14:13
Paikkakunta: Tikkakoski

Edellinen

Paluu Muut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron