Keskusteluun osallistuminen

Yleistä keskustelua murtovesiakvaarioista (saliniteetti alle 30) ja kaikesta aiheeseen liittyvästä.

Keskusteluun osallistuminen

ViestiKirjoittaja Akutila » 26 Heinä 2012 21:10

Merivesi.fi keskustelufoorumi on keskustelupalsta merivesiharrastajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Palstalla voit vaihtaa ajatuksia harrastuksesta, altaiden hoidosta ja kysyä muita aiheeseen liittyviä kysymyksistä. Voit esittää mielipiteitäsi, verrata omia kokemuksiasi muiden harrastajien kanssa, antaa käytännön vinkkejä ja ohjeita tai pyytää neuvoja sinua askarruttavista aiheista. Voit lähettää viestejä anonyymisti, sillä palstalla käydään keskustelua nimimerkeillä.

  1. Pyri kirjoittamaan viestisi oikealle alueelle. Kullakin alueella on jonkinlainen opastus siitä minkälaiset viestit sinne kuuluvat. Jos et millään keksi minne aiheesi kuuluu, kirjoita se yleiselle alueelle ja mainitse ettet tiennyt minne se kuuluisi. Modet/ylläpito siirtää sitten jos on tarve. Muista käyttää hakua, ettei samasta asiasta tule useampaa aihetta.

  2. Ei käydä keskinäisiä välienselvittelyjä tai kaunoja selvittelemään palstalla, sitä varten on yksityisviestit tai sähköposti. Myös yksittäiset kysymykset ja kaupankäynti hoidetaan yksityisviestein.

  3. Jos aloitat uuden viestiketjun niin kirjoita sille hyvä otsikko. Sellainen, joka lyhyesti kertoo asiasi tai kysymyksesi. Otsikko on tärkeä, koska sen mukaan toiset lukijat näkevät heti mistä on kysymys.

  4. Foorumissa on mahdollisuus lähettää ns. yksityisviesti toiselle nimimerkille (YV-nappi). Älä käytä tätä tekniikkaa tavallisiin keskustelunaiheisiin, vaan kirjoita normaalisti keskustelupalstoille.

  5. Jos huomaat sääntöjen vastaista tai muuten sopimatonta toimintaa foorumissa ilmoita siitä ylläpidolle huutomerkillä viestin oikeassa yläkulmassa.

  6. Kuvien lisääminen keskusteluun onnistuu teksti-ikkunan alalaidassa olevasta `Liitetiedostot`- kohdasta. Kuvan maksimikoko on 800 x 600 pix.
Näitä sääntöjä voidaan muuttaa ja täydentää tarvittaessa.
Akutila
 
Viestit: 191
Liittynyt: 14 Elo 2011 17:50
Paikkakunta: Tampere

Paluu Murtovesi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron